Zupa meksykańska |
Kaszotto pęczakowe ze szpinakiem, fetą, granatem i pomarańczą |
Sałatka z kozim serem karmelizowanym, pieczonymi migdałami, gruszką i burakiem |
Polędwica cielęca z kurkami na puree ziemniaczanym, marchewką i cukinią |
Zupa meksykańska | 13,00 |
Kaszotto pęczakowe ze szpinakiem, fetą, granatem i pomarańczą | 27,00 |
Sałatka z kozim serem karmelizowanym, pieczonymi migdałami, gruszką i burakiem | 29,00 |
Polędwica cielęca z kurkami na puree ziemniaczanym, marchewką i cukinią | 59,00 |
Pieczone kacze udko faszerowane grzybami z buraczkami glazurowanymi | 39,00 |
Cukinia zapiekana z mięsem drobiowym z ryżem warzywnym | 27,00 |
Placek po węgiersku z gulaszem wołowym, kwaśną śmietaną i szczypiorkiem | 32,00 |
Spaghetti a la carbonara | 26,00 |
Makaron farfalle z kurczakiem, warzywami i sosem sładko – pikantnym | 30,00 |
Antrykot z sosem pieprzowym, ziemniakami pieczonymi i kapusta zasmażaną | 59,00 |
Filet drobiowy z sałatką wiosenną i sosem kurkowym | 34,00 |
Polędwica wieprzowa na kapuście zasmażanej w sosie pieczarkowym z kluskami śląskimi | 36,00 |
Szarlotka malinowa z sosem owocowym i lodami | 17,00 |