Śledzik marynowany w miodzie i musztardzie na carpaccio z ogórka |
Pasztet z dzika z sosem tatarskim i marynowanym borowikiem |
Krem grzybowy z grzybami smażonymi |
Barszcz czerwony z uszkami |
Śledzik marynowany w miodzie i musztardzie na carpaccio z ogórka | 15,00 |
Pasztet z dzika z sosem tatarskim i marynowanym borowikiem | 19,00 |
Krem grzybowy z grzybami smażonymi | 14,00 |
Barszcz czerwony z uszkami | 13,00 |
Pierogi z kapustą i grzybami | 14,00 |
Golonka na kapuście zasmażanej w sosie chrzanowym z pieczonymi ziemniakami | 38,00 |
Filet z gęsiny duszony z jabłkami na buraczkach z pyzami i skwarkami | 43,00 |
Smażony dorsz podany na musie porowym, puree z zielonego groszku i z ziemniakami truflowymi | 39,00 |
Cymes makowy z bakaliami | 13,00 |