Zapraszamy

Godziny otwarcia:
poniedziałek-sobota1200 - 2200
niedziela 1200 - 2000

Szef kuchni poleca menu jesienne

Śledzik marynowany  w miodzie i musztardzie na carpaccio z ogórka
Pasztet z dzika z sosem tatarskim i marynowanym borowikiem
Krem grzybowy z grzybami smażonymi
Barszcz czerwony z uszkami

 

 

Śledzik marynowany  w miodzie i musztardzie na carpaccio z ogórka 15,00
Pasztet z dzika z sosem tatarskim i marynowanym borowikiem 19,00
Krem grzybowy z grzybami smażonymi 14,00
Barszcz czerwony z uszkami 13,00
Pierogi z kapustą i grzybami 14,00
Golonka na kapuście zasmażanej w sosie chrzanowym z pieczonymi ziemniakami 38,00
Filet z gęsiny duszony z jabłkami na buraczkach z pyzami i skwarkami 43,00
Smażony dorsz podany na musie porowym, puree z zielonego groszku i z ziemniakami truflowymi 39,00
Cymes makowy z bakaliami 13,00