Czynne codziennie

pon-sobota 1400 - 2200
niedziela 1200 - 2000

Dania wegetariańskie

Barszcz czerwony z uszkami
Zupa grzybowa z łazankami
Śledzik w zalewie miodowo-musztardowej
Pierogi z kapustą, grzybami i cebulką

 

Barszcz czerwony z uszkami
Zupa grzybowa z łazankami
Śledzik w zalewie miodowo-musztardowej
Pierogi z kapustą, grzybami i cebulką
Pierogi z kurkami i kwaśną śmietaną
Gołąbki z karpia ze szpinakiem w sosie podgrzybkowym z ryżem i warzywami  
Ravioli z dorsza w kremowym sosie cytrynowym
Krewetki w oliwie z czosnkiem i pietruszką
Krem z pieczonej dyni
Pierogi ruskie 
Pierogi z jagodami i białą czekoladą
Sałatka z dynią, serem feta i prażonymi pestkami dyni
Sałatka z wędzonym łososiem, pomidorami suszonymi i serem feta
Tagliatelle w sosie pomidorowym z pomidorkami