Czynne codziennie

pon-sobota 1400 - 2200
niedziela 1200 - 2000

Szef kuchni poleca

by Super User
on
Zupa meksykańska
Kaszotto pęczakowe ze szpinakiem, fetą, granatem i pomarańczą
Sałatka z kozim serem karmelizowanym, pieczonymi migdałami, gruszką i burakiem
Polędwica cielęca z kurkami na puree ziemniaczanym, marchewką i cukinią

 

 

Zupa meksykańska 13,00
Kaszotto pęczakowe ze szpinakiem, fetą, granatem i pomarańczą 27,00
Sałatka z kozim serem karmelizowanym, pieczonymi migdałami, gruszką i burakiem 29,00
Polędwica cielęca z kurkami na puree ziemniaczanym, marchewką i cukinią 59,00
Pieczone kacze udko faszerowane grzybami z buraczkami glazurowanymi 39,00
Cukinia zapiekana z mięsem drobiowym z ryżem warzywnym  27,00
Placek po węgiersku z gulaszem wołowym, kwaśną śmietaną i szczypiorkiem 32,00
Spaghetti a la carbonara 26,00
Makaron farfalle z kurczakiem, warzywami i sosem sładko – pikantnym 30,00
Antrykot z sosem pieprzowym, ziemniakami pieczonymi i kapusta zasmażaną 59,00
Filet drobiowy z sałatką wiosenną i sosem kurkowym 34,00
Polędwica wieprzowa na kapuście zasmażanej w sosie pieczarkowym z kluskami śląskimi 36,00
Szarlotka malinowa z sosem owocowym i lodami 17,00